Beken chefkok restaurant Herman

Herman (chefkok)

Met 30 jaar ervaring in de horeca en een passie voor koken, brengt Herman een schat aan culinaire kennis en expertise met zich mee. Als zelfstandig kok heeft Herman zich gespecialiseerd in keukenmanagement en heeft hij talloze opleidingen gevolgd om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Zijn liefde voor het vak straalt door in elk gerecht dat hij bereidt. Hoewel Herman oorspronkelijk uit de Betuwe komt, heeft hij zijn thuis gevonden in Wageningen. Naast zijn passie voor koken, is Herman een sportliefhebber, vooral als het gaat om voetbal. Hij juicht fanatiek voor zijn favoriete team, Feyenoord, en geniet van het kijken naar sportwedstrijden in zijn vrije tijd. Wat Herman het meest voldoening geeft is het creëren van heerlijke maaltijden en het zorgen dat mensen met een glimlach de deur uitgaan. Dus kom langs en proef wat Herman voor u bereidt. Hij staat klaar om u te verwelkomen en u een fijne ervaring bij Boscafé de Beken te bezorgen.

Marieke (bediening)

Met haar levendige persoonlijkheid en liefde voor interactie met gasten, brengt Marieke een frisse wind in ons café. Geboren en getogen in Renkum, is Marieke geen onbekende in onze prachtige omgeving. Ze geniet van wandelingen door de natuur en het verkennen van lokale eetgelegenheden. Toen ze op zoek was naar een nieuwe uitdaging, sprong Boscafé de Beken er voor haar uit als een "mooie, nieuwe uitdaging". Marieke heeft altijd in de horeca gewerkt en haar passie voor gastvrijheid is duidelijk te zien in haar enthousiasme om onze gasten een fijne ervaring te bieden. In haar vrije tijd is Marieke een veelzijdig persoon. Ze gaat graag naar het theater en de film, en ze vindt het heerlijk om te koken en te bakken. Bovendien is ze een toegewijde tante, vaak te vinden bij haar neefje en nichtje als oppas. Naast haar talent in de bediening, heeft Marieke ook ervaring in de keuken, maar haar ware passie ligt in het contact maken met onze gasten en ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen bij Boscafé de Beken. Dus als je een bezoek brengt aan ons café, vergeet dan niet om hallo te zeggen tegen Marieke. Ze staat klaar om je te verwelkomen met haar stralende glimlach. 

Marieke medewerker horeca de Beken

Aagje (bediening)

Opgroeiend in een levendig gezin van 13 kinderen, heeft Aagje een liefde voor verbinding en contact met anderen ontwikkeld die nu tot uiting komt in haar rol bij Boscafé de Beken. Hoewel ze oorspronkelijk uit de Betuwe komt, heeft Aagje haar weg gevonden naar ons café via een interessante reis. Na jarenlang te hebben gewerkt als groepsbegeleider op een dagbesteding en zorgboerderij, voelde Aagje de behoefte om meer te doen met job-coaching. Ze volgde een opleiding in maatschappelijke zorg en ontdekte dat ze in balans komt door fysiek werk te verrichten, terwijl ze tegelijkertijd haar passie voor menselijk contact en verbinding behoudt. Hoewel Aagje nog geen ervaring heeft in de horeca, voelde ze zich meteen thuis bij Boscafé de Beken, dankzij de warme sfeer die hier heerst. Via haar zus, die hier eerder koffie had gedronken, kwam ze bij ons terecht, en we zijn blij dat ze deel uitmaakt van ons team. Naast haar werk in de bediening, is Aagje een creatief mens. Ze heeft zichzelf gitaar leren spelen en geniet van schilderen op doek, schrijven van blogs en het maken van creatieve dingen zoals moodboards. Haar veelzijdigheid en warme persoonlijkheid maken haar een waardevolle toevoeging aan ons team.

Scroll naar boven