e. info@debeken.com | t. 06-10 94 15 47 / 0317-35 84 42

Koks

 

Helen Carter – chef-kok

Mijn naam is Helen Carter, geboren in Engeland en woon inmiddels al weer 22 jaar in Nederland. Ik heb ruim 26 jaar ervaring opgedaan in de gastgerichte omgeving bij diverse hotels, restaurants en instellingen in Nederland en Engeland. Ik ben zeer creatief, meedenkend, belevingsgericht en hou van een uitdaging!

Sinds 1 januari 2016 heb ik de dankbare taak om de horeca van de Beken aan te sturen. Wij werken bij voorkeur met groenten en kruiden uit eigen moestuin. Daarnaast proberen wij voor een groot gedeelte met lokale en biologische producten te werken zoals vlees, zuivel en broodproducten.

De Beken is een magische plek waar als je geweest ben graag terug wil komen, een plek waar je met open armen ontvangen wordt. Een plek waar je jezelf mag zijn, tot rust kan komen en een plek waar ik persoonlijk energie van krijg. De rust en kleinschaligheid bepaalt de unieke sfeer. Dus kom naar de Beken en proef niet alleen het eten maar ook de sfeer!!

Ronald de Gooijer – souschef

Mijn naam is Ronald de Gooijer, geboren en getogen in Veenendaal. Vanaf mijn dertiende werkzaam in de horeca. Op de tennisbaan is het begonnen, ik had erg veel plezier om de mensen te helpen met het ophalen van glazen etc., van het één kwam het ander.

Eerst de algemene horecaopleiding in Wageningen, daarna de koksopleiding in Nieuwegein, opgevolgd door de specialisatie te Nijmegen. De werkervaringen heb ik in diverse restaurants en grotendeels bij hotels van de Bilderberggroep opgedaan.

Met veel plezier en passie zal ik uw gerechten met o.a. de producten uit eigen tuin bereiden en u natuurlijk een warm welkom gevoel willen geven met gepaste gastheerschap.

Tot ziens bij de Beken

 


Contactgegevens

Nieuwe Keijenbergseweg 174

6871 VZ Renkum

Tel Restaurant/Lunchroom: 
0317-35 84 42 (tijdens openingsuren)

E-maillunchroom@debeken.com

Neem nu contact met ons op!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Openingstijden
Restaurant/Boscafé

Ma t/m Zo:

Van 10.00 tot 17.00 uur