Feesten en partijen

Bent u geïnteresseerd in een feest of partij in ons café, in de Bosuil of buiten op ons Westerterras? Neem dan contact met ons op via e-mail of per telefoon. 

U kunt bij de Beken terecht voor feesten en partijen tijdens onze openingstijden, maar ook buiten onze openingstijden.  Wij houden maximaal 3 avondfeesten per week, liever niet op zondagavond. 

– Boscafé de Beken tot 80 personen
– Bosuil tot 40 personen
– Lunch en high tea (overdag) tot 40 personen
– Serre tot 15 personen

– Winter; voorkeur in de Bosuil 
– Zomer; voorkeur West terras (achter de bakkerij)

Kleine groepen aan de picknicktafels Zuid terras.

Een overzicht van onze buffetten wordt hieronder vemeld. Neem hier ook contact over op via e-mail of telefoon.  

De Bosuil

Een lichte ruimte waar creativiteit de vrije loop kan nemen, waar ideeën bloeien en waar mooie herinneringen gecreëerd kunnen worden. Van intieme bijeenkomst, vergadering tot een jubileumfeest – de Bosuil is niet alleen een prachtige ruimte, het biedt ook praktische gemakken. Zo is de ruimte rolstoelvriendelijk en heeft het een invalidetoilet. Ook hangt er een tv aan de wand, die aangesloten kan worden aan een laptop. De Bosuil is geschikt tot 40 personen. Ons toegewijd team dat klaar staat om te ondersteunen, zodat uw evenement vlekkeloos verloopt. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Boscafé en Westerterras

Het boscafé is binnen geschikt tot 90 personen. Op het westen van het boscafé hebben wij een mooi terras met uitzicht op het Renkums Beekdal. 

Scroll naar boven